Uitvoerbare bestanden uit de map Uitvoerbare bestanden toevoegen aan de programmacategorie

In de map Executable files ziet u de lijst met uitvoerbare bestanden die op computers zijn gevonden. Kaspersky Endpoint Security genereert een lijst met uitvoerbare bestanden nadat de inventarisatie is gedaan.

Zo voegt u uitvoerbare bestanden uit de map Executable files toe aan de programmacategorie:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Selecteer in de structuur van de Beheerconsole de map AdditionalApplication management → Executable files.
  3. Selecteer in de werkruimte de uitvoerbare bestanden die u wilt toevoegen aan de programmacategorie.
  4. Klik rechts om het contextmenu voor de geselecteerde uitvoerbare bestanden te openen en selecteer Add to category.
  5. Doe in het venster dat opent het volgende:
    • Kies boven in het venster één van de volgende opties:
      • Add to a new application category. Kies deze optie als u een nieuwe programmacategorie wilt aanmaken en uitvoerbare bestanden wilt toevoegen aan die categorie.
      • Add to an existing application category. Kies deze optie als u een bestaande programmacategorie wilt selecteren en uitvoerbare bestanden wilt toevoegen aan die categorie.
    • Selecteer in het blok Rule type een van de volgende opties:
      • Rules for adding to inclusions. Selecteer deze optie als u een voorwaarde wilt aanmaken die uitvoerbare bestanden toevoegt aan de programmacategorie.
      • Rules for adding to exclusions. Selecteer deze optie als u een voorwaarde wilt aanmaken die uitvoerbare bestanden uitsluit van de programmacategorie.
    • Selecteer in het blok Parameter used as a condition een van de volgende opties:
      • Certificate details (or SHA-256 hashes for files without a certificate).
      • Certificate details (files without a certificate will be skipped).
      • Only SHA-256 (files without a hash will be skipped).
      • Only MD5 (discontinued mode, only for Kaspersky Endpoint Security 10 Service Pack 1 version).
  6. Sla uw wijzigingen op.